Lasati-ne pe noi sa avem grija de instalatiile termice

Va oferim servicii complete de termografiere si analiza termografica a instalatiilor termice.
Expertii nostri va stau la dispozitie si isi propun sa identifice toate punctele “fierbinti” ale instalatiilor termice si sa va ofere solutii pentru remedierea problemelor.
Camera de termoviziune TESTO 870 la dispozitia dumneavoastra.

Acest serviciu este dedicat in principal mentenantei instalatiilor termice

Ce va oferim? Va oferim urmatoarele analize:

– verificarea echipamentelor si instalatiilor termice,

Inginerii de instalatii sunt adesea chemati in instalatii pentru a identifica punctele neetanșe in izolatiile de pe conductele de apă caldă sau sisteme de încălzire. În cazul în care eventualele scurgeri de lichide sau doar pierderile de temperatura au loc sub dale sau pardoseli ceramice, căutarea acestora poate implica o mare cantitate de timp și efort. În scopul detectarii rapide a scurgerii în/din conducte de încălzire sau să in scopul efectuerii unei inspecție complete a unei instalatii de încălzire într-un mod fiabil, trebuie mai întâi sa aflam traseul pe care instalatiile le au. Cu ajutorul unei camere de termoviziune putem găsi aceste trasee ale conductelor și locurile neetanșe,  faorte usor. Astfel identificam traseele si eventual problemele fără a deteriora mediul inconjurator si/sau spatiul clientului inutil. Obtinem deci o economie timp și costuri, deoarece activitatiile ulterioare se pot concentra doar pe zonele și conductele care sunt afectate in scopul remedierii.

– verificarea sistemelor de incalzire,

In principiu, cresterea costurilor înseamnă că ar trebui să facem economii la consumul de energie. Ei bine, curatarea sistemelor de incalzire, contribuie la eficientizarea transferului de caldura. Dar cum stim cand trebuie, si mai ales daca trebuie sa le curatam? Puteți verifica starea echipamentelor foarte simplu, solicitand o termografiere a acestora. Concluzia rezultata, fara deranj, fara demontare, fara intreruperi o sa fie simpla si clara.

– verificarea functionarii incalzirii in pardoseala,

Cum poti sa fii sigur că încălzirea prin pardoseală funcționează în mod eficient si/sau dacă un sistem nou a fost instalat corect? O inspecție termografică cu o camera de termoviziune Testo va poate oferi o prezentare vizuală clară a stării de încălzire prin pardoseală. Acest lucru înseamnă că încălzirea prin pardoseală pot fi examinata și inspectata în orice moment. Imaginea prezinta o instalatie de  încălzire prin pardoseală care nu funcționează în mod eficient. Puteti vedea în mod clar locul în care încălzirea functioneaza corect si unde nu. Acest lucru este demonstrat prin distribuția temperaturii în imagine termică.

– verificarea temperaturilor tur / retur,

La fel ca si verificarea instalatiei de incalzire in pardoseala, verificarea distribuitoarelor instalatiilor de incalziere clasica sau in pardoseala pot sa identifice prin aflarea temperaturilor pe tur si retur eventualele probleme la instalatia de incalzire.  De exemplu, fluctuațiile mari ale temperaturii de retur indică, cu siguranta o defecțiune în sistem in cazul incalzirii clasice, si o posibila defectiune a sistemului de reglaj flux agent termic la sistemele de incalzire in pardoseala.

– identificarea locului unde au loc scurgeri nedorite de agent termic/apa,

În interiorul clădirilor, scurgerile și locurile cu umiditate mare, pot fi localizate foarte usor folosind camera de termoviziunefără a sparge zone întregi de perete sau de pardoseli. Răcirea prin evaporare a apei duce la o temperatură de suprafață diferită, care este perceputa de camera de termoviziune, oferind astfel detectarea fiabilă a apei infiltrate si identificarea precisa a zonei unde este necesara interventie. Camera de termoviziune Testo poate fi utilizata si la localizarea conductelor necunoscute sau la inspectarea sistemelor de încălzire în cazul în care instalatia nu este documentată cu planuri.

Cum procedam?

Share