Lasati-ne pe noi sa avem grija de instalatiile fotovoltaice

Va oferim servicii complete de termografiere si analiza termografica a instalatiilor fotovoltaice.
Expertii nostri va stau la dispozitie si isi propun sa identifice toate punctele “fierbinti” ale instalatiilor fotovoltaice si sa va ofere solutii pentru remedierea problemelor.
Camera de termoviziune TESTO 870 la dispozitia dumneavoastra.

Acest serviciu este dedicat in principal mentenantei instalatiilor fotovoltaice

Ce va oferim? Va oferim urmatoarele analize:

– monitorizarea si verificarea centralelor solare,

Există două motive principale pentru examinarea centralelor fotovoltaice: siguranța și monitorizarea performanței. Centralele fotovoltaice functioneaza la capacitate maxima atunci cand radiatia solara este maxima. Camerel de termoviziune Testo pot fi folosite pentru a monitoriza sistemele fotovoltaice de toate dimensiunile într-un mod simplu si eficient, fara contact direct, si fara a intrerupe circuitele.  Disfuncționalitățile sunt ușor de detectat pe imagini termografice și buna funcționare a tuturor componentelor este garantata, realizandu-se astfel maximul de eficiența in costurile pentru intretinerea instalațiilor fotovoltaice.

– intretinerea eficienta a parcurilor fotovoltaice,

Inspectarea in detaliu a sistemelor fotovoltaice de mari dimensiuni este esențială pentru a fi în măsură să furnizeze informatii relevante care sa conduca la operea acestor sisteme cu o eficiență optimă. Chiar defecțiunea unei singure celule solare poate avea un impact negativ asupra funcționării întregului modul, chiar al intregului sir de module. Dimensiunea de centrale solare și variația intensității radiației solare reprezintă provocări suplimentare atunci când se caută anomalii termice. Utilizam camere de termoviziune Testo pentru a detecta punctele fierbinți, care se dezvoltă din cauza celulelor defecte, rapid și ușor. Odata descoperite, panourile cu celule defecte pot fi inlocuite, readucand eficienta la valorile dorite.

Cum procedam?

Share