Lasati-ne pe noi sa avem grija de cladirile dvs.

Va oferim servicii complete de termografiere si analiza termografica a cladirilor.
Expertii nostri va stau la dispozitie si isi propun sa identifice toate punctele “slabe” ale cladirii dumneavoastra si sa va ofere solutii pentru remedierea problemelor.
Camera de termoviziune TESTO 870 sta la dispozitia dumneavoastra.

Un serviciu dedicat imbunatatirii performantei energetice a unei cladirii

Ce va oferim? Va oferim urmatoarele analize:

– analiza anvelopei cladirii si consultanta energetica,

În termografia cladirilor, tehnologia în infraroșu este deosebit de potrivita pentru prezentarea rapidă și ușoară a pierderilor de energie în sistemele de încălzire sau de aer condiționat al clădirilor. Multumita rezoluției mari a camerei Testo, termoviziunea ofera o prezentare detaliată a izolației necorespunzătoare și a punților termice în învelișul clădirii. Camerele Testo sunt ideale pentru înregistrarea și documentarea pierderilor de energie la ferestre exterioare și uși, membrane ale jaluzelelor, nișelor radiatoarelor, structurilor de acoperiș sau a întreagiianvelope a clădirii coajă. Prin urmare, activitățiile cuprinzătoare de diagnostic și de întreținere pot fi efectuate pentru a analiza eficienta energetica și a stabili măsuri de îmbunătățire structurală. Consultanța energetică detaliată, în cazul în care întreaga anvelopa de cladire este analizată din punctul de vedere al pierderilor de energie, permite identificarea efectivă a unor posibilități suplimentare de economisire a energiei.

– analiza anvelopei cladirii “dintr-o clipire”,

Termografierea clădirilor mari, reprezintă mai multe provocări pentru utilizatori. Restricții spațiale datorită pereților, drumuri sau zone de siguranță în jurul clădirilor învecinate pot face imposibilă accesarea unei pozitii pentru a captura obiectul de măsurare într-o singură imagine. În acest domeniu, Testo imagini termice vine cu “imaginea panoramică”, putem astfel obține imaginea generală necesară și pentru a arăta posibilitățile de creștere a performanței energetice dintr-o privire. Asistentul de imagine panoramică este utilizat pentru a combina mai multe imagini ale anvelopei clădirii luate independent intr-una singura. Prin urmare, utilizatorii pot identifica nereguli termice dintr-o privire pe întreaga suprafață a clădirii, cu un grad ridicat de detaliu.

– identificare defectelor structurale si asigurarea calității construcțiilor,

Identificarea defectelor structurale și asigurarea calității poate fi realizată rapid și eficient prin măsurare în infraroșu, cu o camera de termoviziune Testo. Posibile defecte în construcție sunt identificate într-un stadiu incipient și poate fi asigurată construirea de calitate. Camerele Testo pentru termoviziune sunt foarte potrivite pentru a oferi dovada calității și a punerii în aplicare, a măsurilor de la proiectare, in faza de construcție. Punțile termice pot fi, de asemenea, detectate rapid și simplu. Un exemplu simplu poate fi identificarea defectelor de stabilire a izolației termice (punerea in opera a unei sarcini de proiectate estimate gresit). Orice umiditate și scurgeri de apa care au loc în clădire sunt de asemenea vizibile în imaginea termică. Acest lucru înseamnă eficientă in identificare prematura a zonelor de formare a mucegaiului si implicit stabilirea de masuri importiva acestuia.

identificare cu precizie a zonelor neizolate corespunzator la acoperiș si nu numai,

Identificarea zonelor umede în structura acoperișului, în special în acoperișuri plate, păstrează căldura de la soare pentru mai mult timp decât zonele intacte. Acest lucru înseamnă că structura acoperișului se răcește inegal seara. Camerele Testo pentru termoviziune folosesc aceste diferențe de temperatură pentru a indica zonele exacte de acoperiș, cu umiditate sau cu izolația deteriorată.

– prevenind deteriorarilor datorate umezelii,

Nu fiecare perete umed are ca si cauza o țeavă ruptă. Astfel, creșterea umiditatii unui perete poate fi cauzata de penetrarea apei ploii sau drenarea defectuoasa a apelor uzate, drenuri blocate, si altele. Aceste situatii sunt  cauzate, de cele mai multe ori, de implementarea incorecta a solutiilor constructive.  Pagubele care se pot produce in asemenea situatiipot fi consistente. Camera Testo pentru termoviziune gaseste cauza igrasiei sau locul de penetrare a apei de ploaie imediat, înainte de a putea provoca daune majore. Aceasta înseamnă că riscul de formare a mucegaiului este evitată în mod eficient.

– evaluarea riscului de aparitie a condensului / mucegaiului,

Defectele constructiilor sau utilizarea incorecta a acestora pot duce la formarea mucegaiului. Analizorul Testo ne arata pe afisaj “umiditatea relativa” pentru fiecare punct masurat. Astfel se detecteaza “posibilitatea” formarii mucegaiului inca inaintea detectarii acestuia cu ochiul liber, moment in care indepartarea acestuia ar fi mult mai costisitoare.

Paleta de culori a analizorului este foarte simpla: Verde = fara risc, Verde-Galben = atentionare, posibilitate de aparitie mucegai, Rosu = pericol mare de formare a mucegaiului!

Cum procedam?

Nu ezitati sa ne contactati.

Share